Sommar Edit!

Film Från i Somras!
titta och njut!

King.com / 1337EPIC!

Pictures!

alltid skoj med lite bilder!

Mynt Filmen!

Tjena Tjena. inte hänt ett skit på senaste dagarna. vart ledig så stört mycket att det inte ens är kul att vara hemma längre. så jag gjorde en liten film när jag hade som tråkigast!
check it out!

Home Sweet Helg?

Tja tja! Ledig Torsdag fredag från skolan.  fredagen gjorde jag ett överraskningsbesök på nyköpings enskilda! och alla blev så sjukt mycket gladare för att jag kom! eller? sen åkte jag med flickvännen hem och åt tacos och kollade Let's dance.

Lördagen: vaknade, chillade, gjorde typ inget speciellt, förens vi hurtade till bussen (hela 4 km) för att komma till laxne city. käkade vi middag, sen drog typ hela laxne ner till isen för att kolla vilka som ska bli draftade av NHL! Efter det.. kom vi hem lagom i tid för att se fångarna på fortet, och äta gooooodiis! sen bestämde vi för att gå ut på rummet och tjocka oss ensamma med Ben & jerry's, chips, cola och One Tree Hill. Glömde tyvär bort att spela GH... men det får blir nästa gång.

söndagen: klockan ställd på 08.45 för att karolina skulle med 09.57 bussen mot gnesta. jävla länstrafiken och deras busstider! efter det har jag lekt med hampus. klockan 4 drog vi upp till skolan och körde bandy med håriga gubbar! skoj skoj!  snart dags att sova igen för att orka upp till skolan i morgon. måste kirra en praktikplats.

appropå videos och roliga upplevelser så går det förbaskat trögt. behöver hjälp av johannes att ladda in videosen från cameran till datan. och nu låter det som att jag är fetaste retardet. liksom oj svårt.. koppla in sladden, öppna mappen, ladda in filerna.  men tyvär är det lite annorlunda med denna camera. svårt att förklara. men det kommer i alla fall snart... sen.... nån gång!

<3

hittade en snygging


mums fillibaba!

Spotify!

Nya Spotify Listan!  AWESOME

Spotify<3

NHL Nästa!

Nere på Isen en stund!
strålkastarna har precis kommit upp igen!

Insperation!

Bara jag som blir sugen?

Burton VS Ride?

Sjukt sugen på att köpa bräda, men det saknas så ytterst lite pengar. SURT! men sen undrar jag om ngn har synpunkter vilken jag ska ta. inte snygghet liksom. men i prestanda. jag letar efter en bräda som jag ska kunna utveckla mig i parken med, som funkar bra på hopp och rails.
Någon som har någon ide?

Skate In The Factory!

Tjenare tjenare! nyss kommit hem från skolan, kort dag! " GILLA" ( på facebook). senaste nytt Hos LindquistarN:
  • 9 månader med flickvännen.
  • Börjat skolan
  • Blivigt beroende av Ben & Jerry's
  • Pappa har fått igång snöslungan, så jag slipper slava med snö skyffeln numera!
Men nog med skitsnack.. medans "ni alla" ( jag och Albin) väntar på vinterfilmen, så kan ni ju suga på den första filmen vi satt ihop. inte den bästa filmningen, inte de bästa åkarna, men grymma på att ha skoj!
Enjoy!

Colan Sög!

Destination Grusgropen!

Tidigt lördag morgon, ( 10.00) stack jag och Albin beväpnade med skyfflar och kamera, för att påbörja våran lilla vinter film. vi kom till grusgropen och  byggde lite,  han filma kanske 5 åk sen var batteriet dött. vi har kommit fram till att vi behöver utrusta oss med nya batterier i kameran. precis innan vi skulle rulla vidare mot nästa ställe så ska jag göra en sista 360. smart drag?... svar: NEJ! landningen kan man säga vart ganska misslyckad. det var tydligen bara ett tunt lager snö kvar precis där jag skulle landa. jag gjorde fel i hoppet och landade med knäna i marken. under snön döljer sig ganska mycket sten. knäna mådde inte så bra, så vi avslutade dagen.  men håll ut  så kommer snart en snowboard film. 

Hej så länge!


Klara... Färdiga...Gå!

Tjena Tjena och välkommen till LindquistarN, bloggen där jag (Rasmus Lindquist) kommer skriva om roligheter som jag är med om med familjen, kompisar eller randoms. kommer väl troligtvis bli att man ibland skriver lite om hur dagen varit.. och få sig en "nördstempel i pannan. En del bilder och lite korta videoklipp kanske dyker upp så bloggen blir något mer roande!

hare bra!
/Rasmus Lindquist

RSS 2.0