Tjoflöjt!

vaknade lycklig för jag, rasmus lindquist var ledig från skolan. ställde klockan på 9, men tror ni den ringde? NEJ, så jag vaknade halv 12 typ. jag som hade tänkt vara smart, att gå upp tidigt så jag somnar tidigt liksom, men nej nej. gick upp, skulle äta frulle. märkte till min förskräckelse att oboyen var slut, så jag fick övergå till plan B. ( fil och crunch).
Fick sen ett sms av min kära flickvän som undrade om jag kom ihåg att hon skulle hit idag. det hade jag helt glömt bort, men glad blev jag!
så snäll som jag var, åkte jag in och mötte i gnesta eftersom jag ändå inte hade ngt bättre för mig.vi åkte hem igen. kollade 1 avsnitt på one tree hill, sen gick vi ner till pekinghörnan och köpte pringles och coca cola! YAAAMMII!
kyckling, ris och currysås gör en glad!
nu äre dags för idol igen.
herrååååå!

bra att du är engagerad i skolan hjärtat!

BACK ON TRACK!

tjenare alla fans. kollade in lite statistik här på bloggen. som vanligt  var det ju rekord på tittare, för att inte ha bloggat på typ 6 månader! men nu ska jag vell försöka få upp mina 3 unika besökare igen! orkar inte berätta allt skoj som hänt i laxne, så jag startar på nytt från och med NU!
söndag är en riktig TV tittardag!


vi startar klockan 18.00 med One tree hill!


sen går vi vidare till idol! inte för att skryta, men jag syntes i profil i första programmet! liksom hur coolt är inte det??? lugn bara lugn, jag har bevis!


har nog aldrig jobbat så hårt för en bild förut. var ju tvungen att mörda kameramannen från idol för att få tag på det där.  shhhhh säg inget!
pussshej!

RSS 2.0